0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

FOTO UBOD: Zagrljaj kumova pred utakmicu, dvoboj Obradovića i Itudisa! (FOTO)

Objavljeno: 23.02.23 u 21:15

Težak izazov za crno-bele!

U okviru 25. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu Partizan je  u Štark Areni dočekao ekipu Fenerbahčea. Utakmica u srpskoj prestonici počela je uterminu od 21 čas, a ulaznice za meč su rasprodate još tokom prethodne sedmice.

Prvi ovosezonski susret dva tima, odigran u Istanbulu, završen je trijumfom izabranika Željka Obradovića. Crno-beli su 22. decembra u Turskoj slavili sa 72:73 posle veoma neizvesne završnice.

Pred početak utakmice došlo je do susreta dva trenera, Željka Obradovića i Dimitrisa Itudisa. Šefovi stručnog štaba Partizana i Fenerbahčea su višedecenijski prijatelji, a kasnije je sve preraslo u kumstvo.

FOTO: STARSPORT

-Kako da se ne sećam, 2002. godine smo igrali Fajnal-for u Bolonji. Ja sam već sa Marijom bio od 1999. godine. Tada i nismo čak bili favoriti za osvajanje tog Fajnal-fora. Kinder je bio izvanredan tim, Beneton, Makabi i mi smo bili tamo sa Panatinaikosom. Ja sam rekao ’ako osvojimo to moraćeš da me ženiš’ kroz šalu, ali je to bilo i malo ozbiljno. Onda smo osvojili titulu i morao sam da održim obećanje. To je košarkaško kumstvo, ali ljudsko pre svega – govorio je Grk svojevremeno u razgvoru za Sport Klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter