0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Kao da prvi put igramo sa Fenerom! Lepa vest je povratak Bjelice treninzima!’

Objavljeno: 22.02.23 u 17:49

Novi izazov za crno-bele!

Nakon nedelje bez mečeva u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, Partizan  u četvrtak, 23. februrara od 21 čas dočekuje Fenerbahče.

Za utakmicu u Štark Areni vlada veliko interesovanje, stoga klub apeluje na navijače da zbog mogućih gužvi na ulazima, dođu u dvoranu ranije.

U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, Partizan Mozzart Bet je u Istanbulu savladao Fenerbahče sa 72:73.

Pred novu utakmicu oglasio se trener crno-belih, Željko Obradović.

-Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom – poručio je Obradović i dodao:

-Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima – zaključio je iskusni stručnjak.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter