0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ ZAVRŠIO MISIJU POD BAGDALOM: Iskusni stručnjak više nije trener Napretka!

Objavljeno: 19.02.23 u 14:48

Serija negativnih rezultata imala je glavni uticaj na donošenje ovakve odluke!

Fudbaleri Napretka poraženi su u subotu od Novog Pazara pred domaćim navijačima sa minimalnih 0:1. Pogodak Bojice Nikčevića sa bele tačke presudio je Kruševljenima, uprkos dominaciji domaćeg sastava od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Bio je to osmi meč bez trijumfa za Napredak, tj. četvrti poraz u nizu, a sve je kulminiralo ostavkom trenera Dušana Đorđevića.

Uspešni stručnjak se danas uoči treninga zahvalio igračima i svim zaposlenima u klubu na saradnji. Pravio je Đorđević sjajne rezultate na klupi Čukaričkog i Radnika iz Surudlice, ali u Kruševcu je bez dileme izostao faktor sreće.

Prosto je neverovatan broj mečeva u kojima je Napredak kontrolisao igru, stvarao šanse i igrao na oko daleko lepši fudbal od protivnika, a onda bi usledio totalni preokret i finiš sa negativnim ishodom.

Dušan je ove sezone na 22 utakmice tokom kojih je predvodio Čarapane ostvario učinak od šest pobeda, četiri remija i 12 poraza.

Kruševljani brzo moraju da nađu adekvatnu zamenu, s obzirom da im već u četvrtak u goste dolazi Radnički iz Niša.


Standings provided by Sofascore
0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter