0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sampdoria

STANKOVIĆ SKRHAN NAKON PORAZA: ‘Inter nam je oduzeo toliko energije – Obavezni smo da branimo Sampdoriju do kraja!’

Objavljeno: 18.02.23 u 20:20

Zaista nemaju sreće!

Ekipa Sampdorije poražena je od Bolonje na svom terenu, 2:1, u okviru 23. runde italijanske Serije A.

Po treći put u relativno kratkom vremenskom periodu ekipa Dejana Stankovića gubi dragocene bodove u poslednjim minutima meča.

‘Obavezni smo da branimo Sampdoriju do kraja. Ko ne želi, neka mi kaže. Ne plašim se da će se ovo desiti, ali bih vam bio zahvalan ako biste mi rekli. Ako se to desi, ponećemo ih sa sobom’ – rekao je Stanković i potom dodao:

‘Inter nam je oduzeo toliko energije… Video sam da nismo briljantni od početka. Ali ništa značajno se nije dogodilo. Sveže snage su promenile igru. A onda epizode koje nam ne idu u prilog. U devedesetom minutu ostavljamo bodove umesto da ih sve uzmemo… Penali se mogu promašiti, to je teško prihvatiti. Ali isto tako je teško, svake svete nedelje, igrati sa vodom u grlu, pod pritiskom. Pokušavam da zaštitim ove momke od pritiska, ali oni to osećaju. Nisu mirni, nisu lucidni.’ – reči su nekada proslavljenog veziste. Sampdorija je pri rezultatu 1:1 imala penal, koji nije realizovala.

‘Ne volim da gledam penale, okrenuo sam se u poslednjoj sekundi i video ga odbranjenog. Ne greši samo onaj ko ih ne šutira. Bilo je pravo vreme da preuzmemo vođstvo. Bilo je vreme da se osvoje bodovi’ – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter