0
Evropske lige

FOTO: twitter/@ManUtd

ŠEIK PONUDIO 5 MILARDI FUNTI ZA JUNAJTED: „Želimo klubu da vratimo staru slavu“!

Objavljeno: 18.02.23 u 10:40

Kako stoje stvari, Mančester junajted će otići u ruke šeika iz Katara

Kako prenosi „Skaj sports„, vlasnik katarske banke, šeik Jasim Bin Hamad Al Tani, poslao je ponudu od više od pet milijardi funti za kupovinu engleskog fudbalskog kluba, Mančester junajteda.

Poslali smo značajnu ponudu za kupovinu 100 odsto akcija Mančester junajteda. Želimo da klubu vratimo staru slavu na terenu i van. Imamo viziju da Mančester junajted postane najveći i najpoznatiji fudbalski klub na svetu – stoji, između ostalog, u zvaničnoj ponudi katarske banke, koja je dostavljena britanskim medijima.

Junajted je trenutno u vlasništvu porodice Glejzer, koji su tu od 2005. Kako navode domaći mediji, njima se sviđa ponuda od 5 milijardi funti ali će sačekati do kraja dana, kako bi eventualno dobili još neku ponudu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

U igri je navodno i najbogatiji Britanac, Ser Džim Retklif, od kojeg se takođe očekuje jaka ponuda u toku dana. Poznato je da je Retklif veliki navijač ovog kluba, kojeg prati preko 20 godina.

Ja sam navijač Mančester junajteda. Sećam se tog meča u Barseloni iz 1999. godine, bio sam tamo. To mi se duboko urezalo u sećanje – rekao je jesenas za „Fajnenšl Tajms„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter