1
Evrokupovi

Ivan Curkovic i Milos Vazura during UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Slovacko photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

IVAN ĆURKOVIĆ O PARTIZANU: „Ovo u Moldaviji je bio pravi Partizan, molim vas nemojte više onako kao protiv Mladosti“!

Objavljeno: 17.02.23 u 15:55

Nekadašnji golman Partizana je posebno pohvalio čuvara mreže, Aleksandra Popovića

Fudbaleri Partizana zabeležili su veliku pobedu protiv Šerifa u Kišinjevu 0:1 i tako došli na korak od plasmana u osminu finala Lige konferencija.

Odlično izdanje „crno-belih“ prokomentarisao je bivši golman kluba iz Humske, Ivan Ćurković. On je u izjavi za „Sportal„, rekao da je ono sinoć u Moldaviji bio pravi Partizan.

Molim vas, nemojte više onako kao protiv Mladosti. Porazi su deo sporta, nije sporno. Ali nemojte onakve poraze, molim vas. Prošlo je, desilo se i to, al nemojmo više – započeo je razgovor Ćurković.

Ćurković prati utakmice svog voljenog kluba kad god je u mogućnosti.

Gledao sam utakmicu, naravno. Gledam svaku utakmicu kad mogu, a ove u Evropi, razume se, mogu i moram. Tada i kad postoje obaveze, odlažu se zbog Partizana – istakao je Ćurković i nastavio:

Dobro smo igrali i isreno sam verovao u pobedu. Videlo se da smo bolji. Znao sam da ne može da se ponovi Mladost, niti će se ponoviti, verujem. Partizan zna da odigra kad treba i tek će biti dobar u Evropi. Ne smemo sada da zapostavimo domaća takmičenja, ali dobro je što ozbiljno shvatamo utakmice u Evropi – jasan je bivši predsednik Partizana.

VESTI O PARTIZANU:

On je pohvalio briljantno veče golmana, Aleksandra Popovića, koji se izdigao nakon 4 primljena gola protiv Mladosti u prvenstvu Srbije.

Ma i ja sam primao golove. Svi veliki golmani su imali loše trenutke, ali bitno je kako odreagovati posle tih loših momenata. A videli smo kako je Popović odreagovao, bio je odličan, nije pao posle onih 0:4 i zato je Partizan sada pobedio u važnom meču. Bravo – zaključio je Ivan Ćurković.

 

0
0

1 Komentara

  1. Cuti tu, sram Te i stid bilo. Ovo je pravi Partizan, je li!? Jedan sut u okvir gola u 90 min, gdje jednog krstenog pasa nismo vidjeli a kamoli neku vec izradjenu akciju. Klasicno branjenje, nekontrolisano izbijanje lopte iz naseg kaznenog prostora, mucenje do poslednjeg sekunda, kao da je PSZ bio protivnik, tako ste se ponasali. Mars stoko jedna lopovska, usrali ste se u klub i u navijace, ali tako nam i treba kad nema ko da vas sve nogama u guzicu pocera sa stadiona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter