0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

FENOMENALNA UTAKMICA BARSELONE I JUNAJTEDA: Sve će se rešiti u Mančesteru! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.23 u 21:28

Bez pobednika!

Fudbaleri Barselone i Mančester junajteda remizirali su u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope na Kamp Nou – 2:2.

U prvom poluvremenu viđeno je nekoliko dobrih šansi, međutim mreže su mirovale. Najvažnija vest prvog dela igre bila je povreda mladog Pedrija koji je u 41. minutu napustio teren.

U drugom poluvremenu prava kanonada. Nakon centaršuta Rafinje iz kornera, u 50. minutu Crvene đavole je načeo Markos Alonso, koji je gol posvetio nedavno preminulom ocu.

Nije dugo trajalo slavlje Katalonaca. Igrao se 53. minut, kada je nakon lopte Freda, Markus Rašford umakao odbrani Barselone i matirao Ter Štegena.

Potpuni preokret i šok na Kamp Nou došao je u 59. minutu. Nakon kratko izvedenog kornera, Rašford je uzeo loptu, proleteo pored Rafinje, oštro ubacio loptu u kazneni prostor Barselone, gde je lopta pogodila štopera domaćeg tima, Kundea, i završila u mreži Katalonaca.

Barselona je poraz izbegla u 76. minutu. Kazemiro je izgubio loptu od Kundea, koji je dodao do Rafinje. Brazilac je imao nameru da centrira, ali je njegov centaršut prevario De Heu i završio u mreži Mančester junajteda. Velike zasluge za ovaj gol idu i Robertu Levandovskom koji je lukavo reagovao i propustio loptu iako se činilo da ide pravo na nju.

Ostali rezultati:

Ajaks – Union Berlin 0:0

RB Salzburg – Roma 1:0 (Kapaldo)

Šahtjor Donjeck – Ren 2:1 (Kriskiv, Bondarenko/Toko Ekambi).

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter