0
Evropske lige

Dusan Tadic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football pres, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

SNAJDER PONOVO PROVOCIRA I PROZIVA TADIĆA: Srpski fudbaler se oglasio!

Objavljeno: 15.02.23 u 08:56

Ponovo Dušan na meti.

Od početka sezone forma Ajaksa je promenljiva, te trenutno nisu prvi na tabeli Eredivizije.

Kako to obično biva, odmah se u javnosti traži krivac za lošije rezultate. Prvo je smenjen trener Kopljanika, a na sve češćim udarima je Dušan Tadić, srpski fudbaler koji nosi kapitensku traku u Ajaksu.

Upravo oko te kapitenske trake se povela velika polemika u Holandiji. Naime, tokom vikenda kapiteni svih klubova nosili su trake posvećene porukama podrške Turskoj i Siriji – osim Tadića.

Ovu situaciju ‘iskoristio’ je Vesli Snajder da po ko zna koji put napadne Tadića.

Svi osim kapitena Ajaksa Dušana Tadića su nosili kapitensku traku u znak podrške preživelima u potresu u Siriji i Turskoj. Jako lepa inicijativa koju je pokrenuo moj prijatelj Tarik Divarči iz Utrehta. Pitao me da ga podržim i to sam učinio. – rekao je Snajder.

U emisiji je bio i Endi van der Mejde, koji je objasnio da je klub tako odlučio.

Ajaks je jedini klub koji nije imao kapitensku traku, zar ne? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub bi trebalod a se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku. Ne razumem zašto to nisu učinili. – istakao je on.

Nije bilo jasno Vesliju zbog čega se Ajaks odlučio da ne promeni kapitensku traku za ovaj meč.

Bila je to odluka rukovodstva kluba. Ne znam zašto su to odlučili, ali trebali je da gledamo kapitene koji su imali traku. Učestvovalo je 17 klubova, na čemu smo jako zahvalni. Možda u Ajaksu ima igrača koji žele da doniraju dresove. – izjavio je Snajder.

U toku jučerašnjeg dana, oglasio se i Tadić putem svojih društvenih mreža i poslao punu podršku narodu u Turskoj i Siriji.

Zemljotresi u Turskoj i Siriji su me duboko šokirali. Moje misli su sa ljudima koji su izgubili svoje voljene u ovoj tragediji i sve koji su pogođeni. – napisao je Tadić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter