0
Evrokupovi

grobari navijaci fans supporters flags zastave Partizan v Nica during the UEFA Conference League 2022/2023 match on stadium FC (JNA) on September 15, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEVEROVATNE SCENE: Navijači Partizana deportovani iz Moldavije o svom trošku! (FOTO)

Objavljeno: 14.02.23 u 09:37

Neočekivana drama dobila je svoj konačan epilog

Deo navijači Partizana, koji su došli u Moldaviju kako bi bodrili svoj voljeni klub, deportovani su za Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

Pristalice „crno-belih“ su odmah po dolasku na aerodrom zadržani na pasoškoj kontroli, nakon čega im je saopšteno da „ne mogu da uđu u zemlju zbog trenutne situacije u državi i zato što su Srbi“.

Iako su se nadali dobrim vestima, do toga ipak nije došlo. Kako nije bilo pomaka u rešavanju ovog problema, deo navijača se, o svom trošku, vratio za Srbiju prvim jutarnjim letom, dok će ostatak to učiniti u toku dana.

 

 

Nakon što smo cele noći pokušavali da rešimo situaciju, deo deportovanih navijača je prvim jutarnjim letom napustio Moldaviju kupivši karte o sopstvenom trošku i to po paprenim cenama. Oko dva sata noću, svima je pojedinačno uručena i zvanična zabrana ulaska pa je nakon konsultacija sa ambasadorom u Rumuniji odlučeno da se više ne čeka na pomoć koja ne stiže. Drugi deo navijača će napustiti Moldaviju posle 14 časova letom za Bukurešt, takođe o sopstvenom trošku – navodi se na tviteru navijača „Partizan.net„.

 

 

Partizan i Šerif igraju prvi meč 1/16 finala Lige konferencija u četvrtak a meč je na programu od 21:00 po srpskom vremenu.

 

VESTI O PARTIZANU:

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter