0
Evrokupovi

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HAOS U MOLDAVIJI: Navijači Partizana ne mogu da uđu u zemlju zato što su Srbi! (FOTO)

Objavljeno: 13.02.23 u 23:39

Loše vesti za „grobare“

U ozbiljne probleme su upali navijači Partizana koji su se uputili za Kišinjev da bi gledali utakmicu nokaut faze Lige konferencija između Šerifa i svog kluba.

Naime, na aerodromu u Moldaviji pristalice crno-belih je dočekao veliki šok pošto nisu mogli da uđu u zemlju uz obrazloženje da su Srbi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Poslednja informacija koja stiže iz Kišinjeva jeste da će navijači Partizana morati da sačekaju do jutra na aerodrmu konačnu odluku vlasti u Moldaviji.

U međuvremenu svi oni su prebačeni u deo predviđen za deportaciju, ali se nadamo da do toga neće doći. Ako navijači Partizana na kraju ipak ne budu ušli u Moldaviju to će biti veliki skandal.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Partizan.net (@partizannet)

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter