3
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

OGLASIO SE PREDSEDNIK RK PARTIZAN: „Izvinjavam se Aleksandru Vučiću i svima zbog neprijatnosti“!

Objavljeno: 13.02.23 u 18:32

Oglasio se nakon saopštenja ARKUS lige.

Predsednik rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić, oglasio se nakon što je tokom dana razrešen sa mesta člana UO ARKUS lige. On je uputio izvinjenje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i svima kojima je naneo neprijatnosti.

– Zbog svog neprimerenog navijanja na gostovanju u Kaunasu, lično se izvinjavam gospodinu Aleksandru Vučiću, Predsedniku Republike Srbije, i svima kojima sam ovim nepromišljenim postupkom napravio neprijatnosti – istakao je Pekunić.

NAJNOVIJE VESTI:

Podsećamo,predsednik crno-belih se pojavio na snimku, gde je sa nekoliko navijača Partizana vređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prilikom gostovanja košarkaša u Žalgirisu. Zbog svega toga, održana je i vanredna sednica ARKUS lige, na kojoj je Perkunić razrešen dužnosti čalan UO.

– Nedopustivo je da se na takav način i bez trunke odgovornosti odnosi bilo koji nosilac javne ili društveno odgovorne funkcije prema Republici Srbiji i njenim legitimno izabranim organima, a naročito ne prema predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je između ostalog dao izuzetan doprinos u opredeljivanju sredstava u poslednje tri godine, zahvaljujući čemu su mnogi klubovi uspeli da održe egzistenciju ili da značajno unaprede rad.

 

5
5

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter