1
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

REAGOVALA ARKUS LIGA: Predsednik Partizana razrešen zbog vređanja predsednika Srbije!

Objavljeno: 13.02.23 u 16:55

Neće više biti član UO.

Asocijacija rukometnih klubova Superlige (ARKUS), održala je vanrednu sednicu, na kojoj je doneta odluka o razrešenju Željka Perkunića sa mesta člana Upravnog odbora. Predsednik crno-belih se pojavio na snimku, gde je sa nekoliko navijača Partizana vređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prilikom gostovanja košarkaša u Žalgirisu.

Zbog svega toga, ARKUS liga se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

Asocijacija rukometnih klubova Superlige najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje predsednika rukometnog kluba Partizan prema Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

NAJNOVIJE VESTI:

Nedopustivo je da se na takav način i bez trunke odgovornosti odnosi bilo koji nosilac javne ili društveno odgovorne funkcije prema Republici Srbiji i njenim legitimno izabranim organima, a naročito ne prema Predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je između ostalog dao izuzetan doprinos u opredeljivanju sredstava u poslednje tri godine, zahvaljujući čemu su mnogi klubovi uspeli da održe egzistenciju ili da značajno unaprede rad.

Članovi Skupštine, koji su pristupili glasanju, bili su jednoglasni u osudi neprimerenog ponašanja i odluci da dosadašnji član Upravnog odbora bude smenjen – navodi se u saopštenju ove lige.

7
8

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter