0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sampdoria

STANKOVIĆ PRIZNAO: „Došao bih u Sampdoriju i da je situacija bila gora!“ – spomenuo Mihu!

Objavljeno: 12.02.23 u 11:45

Nije mu lako.

Grčevito se Dejan Stanković bori da pronađe rešenje pomoću kojeg će održati Sampdoriju u Seriji A ove sezone.

Vrlo hrabro je preuzeom ekipu iz Đenove, koja je i u tom momentu bila u veoma teškoj situaciji. Priznaje srpski stručnjak da bi isto to uradio i da je situacija bila i gora.

Ne kajem se zbog izbora, ponosan sam što sam ovde. Dobar mornar se ne vidi kad je more mirno, nego kad je bura i kada su talasi. Reći ću ti ovo, došao bih ovde čak i da je Sampdorija bila u goroj situaciji. Nnisam mogao da kažem – ne. Borba te čini jačim, a svakim danom sam sve ponosniji na svoje momke. Tabela govori gde smo. Možemo da analiziramo gol protiv Empolija, izjednačenje Monce u 99. minutu, epizodu Udina… 3-4 boda više nego što smo zaslužili, ali da ne kalkulišemo. Svaka utakmica će biti kao poslednja. Sada svakako dajemo sve od sebe. – rekao je nekadašnji trener Crvene zvezde.

FOTO: Twitter/@sampdoria

Prisetio se potom i Siniše Mihajlovića, još jednom.

Ponekad sebi postavljam pitanja i zamišljam odgovore koje bi mi Siniša dao. Dvadeset pet godina smo bili kao braća, prijateljstvo nas je spajalo. Siniša je bio pravi muškarac, bez zareza. Prešao bi pravo na stvar. – zaključio je Stanković.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter