0
Niže lige

FOTO: MerkurXTip

Xtip Stream emisija – Nemanja Lakić-Pešić (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.23 u 10:00

Xtip Stream „Emisija“ sa Sandrom pobrala je simpatije sportske javnosti i nastavlja punom parom. Emisija se bavi fudbalskim temama uz sjajne i dokazane sagovornike u ovom sportu, a različitih pozadina, ciljeva i radnih navika. Navikli smo već na većinsko mišljenje da je mnogo toga lepog na našoj sportskoj i fudbalskoj sceni, ali spremite se da neretko čujete i drugu stranu medalje.

Priče su tu o usponima i padovima kako pojedinaca tako i kolektiva, svim odricanjima koje sport nosi, kao i problemi sa kojima se klubovi, treneri i igrači susreću svakodnevno.

Imali smo tu čast da u našoj 13. epizodi Xtip Stream Emisije ugostimo Nemanju Lakića-Pešića, igrača bogate fudbalske karijere koji je do sada nastupao u zemljama koje možda nisu najbliže našoj po fudbalskom stilu, jednom rečju – egzotične.

Ovog Pančevca je put vodio od OFK Beograda, Rada, Donjeg Srema u austrijski Kapfenberg, do Kerala blastersa u Indiji, estonske Levadije i do Riteriaija u Letoniji u kojoj je i danas. U epizodnim ulogama između inostranih angažmana nastupao je i za Voždovac, Napredak, Bačku i Javor.

Poslušajte sjajnu priču o Nemanjinim počecima, kako je sam otišao na prvi trening, ali i o svemu onome što igrača sačeka „napolju“. O „pehovima“ sa trenerima, nadimku „Srbinator“ koji je dobio u Indiji, ali i o slučaju kada je na jednoj utakmici izgubio četiri kilograma telesne mase.

Imate priliku da čujete sve o Nemanji Lakiću-Pešiću, gde se najbolje osećao igrajući u Srbiji, a i jednu sjajnu poruku za mlade igrače u našoj zemlji, za koji možemo da sugerišemo svima da ga uvaže u životu i karijeri.

Pratite MerkurXtip Youtube kanal jer vas očekujte još puno sjajnih gostiju u Xtip Emisiji sa Sandrom!

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter