0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 26: Goalkeeper Manuel Neuer of Bayern Muenchen in action during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Bayern Muenchen at Rajko Mitic Stadium on November 26, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NOJER U TEŠKOJ SITUACIJI: Bajern kaznio čuvenog golmana zbog kritika na račun uprave!

Objavljeno: 10.02.23 u 19:11

On je bio nezadovoljan kadrovskom odlukom kluba

Kako prenose nemački mediji, Bajern iz Minhena odlučio je da kazni svog golmana Manuela Nojera oduzimanjem jedne mesečne plate u iznosu od 1.6 miliona evra.

Prema pisanju „Bilda“ razlog za ovakvu sankciju jeste to što je čuveni golman kritikovao odluku „bavaraca“ da uruče otkaz Toniju Topaloviću, dugogodišnjem treneru golmana Bajerna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Bio je to strašno jak udarac za mene. O njegovom su me otkazu obavestili su me klupski službenici. Stiglo je to niotkud. Za Tonija je takođe to bilo iznenađenje. Nisam razumeo što se događa. Jako me je pogodilo. To je bila najbrutalnija stvar koju sam iskusio u karijeri. Kao da mi je neko iščupao srce – rekao je Nojer za „The Athletic“.

Nojer neće braniti do kraja sezone jer je slomio nogu na skijanju na odmoru nakon Svetskog prvenstva u Kataru, a Bajern je kao zamenu doveo Jana Zomera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter