0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

„ČESTITAM IGRAČIMA, TROJICA SU BILA BOLESNA PRED MEČ“: Željko Obradović nakon velikog trijumfa otkrio Partizanove probleme!

Objavljeno: 09.02.23 u 22:50

Zbog ovoga je trijumf još veći.

Partizan je upisao četvrti uzastopni trijumf u Evroligi, tako što je bio bolji od Bajerna u Minhenu sa 71:82. Može se reći da su crno-beli slavili znatno lakše nego što to rezultat govori, jer su u pojedinim momentima imali i 20 poena razlike, a nakon ovog susreta, svoje utiske je sumirao trener beogradskog tima Željko Obradović.

On se pre svega zahvalio igračima, otkrivši da su čak 3 igrača bila bolesna i da nisu trenirala pred ovaj meč. Samim tim, Janis Papapetru je propustio ovaj meč, a pored svega, posebnu zahvalnost, Obradović je izrekao navijačima Partizana koji su napravili pravu domaću atmosferu u Minhenu.

Moram da se zahvalim mojim igračima. Pre utakmice smo imali mnogo problema. Tri igrača iz ovog tima nisu trenirali jer su bili bolesni, osećali su se veoma loše. Moram da se zahvalim njima. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv dobrog tima. I naravno, želim da se zahvalim ovim neverovatnim navijačima koji nas podržavaju.

Partizan je u izvanrednoj formi i u poslednjih 19 mečeva, upisao je čak 17 pobeda. Sada crno-bele očekuje susret sa Borcem u okviru AdmiralBet ABA lige, pa Kup Radivoja Koraća, nakon čega u Beograd stiže Fenerbahče.

NAJNOVIJE VESTI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter