0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 26: Goalkeeper Manuel Neuer of Bayern Muenchen in action during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Bayern Muenchen at Rajko Mitic Stadium on November 26, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PREDSEDNIK BAJERNA SE RAZOČARAO U NOJERA: „Nisam očekivao to od njega“!

Objavljeno: 08.02.23 u 10:26

Golman je javno kritikovao klub zbog otkaza Tonija Tapalovića

Predsednik Bajerna, Herbert Hajner, razočaran je ponašanjem golmana, Manuela Nojera, koji je javno kritikovao klub, pošto je otkaz dobio trener golmana, Toni Tapalović, njegov kum.

Hajner ne razume zašto Nojer nije razgovarao prvo sa čelnicima kluba.

Razočarani smo i ne možemo da shvatimo zašto Nojer prvo nije razgovarao sa nama, nego se obratio novinarima. Više sam razočaran nego ljut, jer sam mislio da će Nojer, koji je sjajan igrač i dugo je u Bajernu, prvo da razgovara sa nama – rekao je Hajner.

Kada je upitan da li će Nojer dobiti otkaz, predsednik minhenskog kluba je rekao da neće.

– Mi smo Bajern i ovde se takvi sukobi rešavaju unutar kluba – dodao je prvi čovek Bajerna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Hajner je rekao da će narednih dana organizovati sastanak sa Nojerom.

Sastaćemo se sa njim i sve ćemo da analiziramo. Nojer je golman svetske klase, koji je u našem klubu više od deset godina. Sada je bitno da se oporavi od povrede, a onda ćemo da vidimo šta će da bude – istakao je Hajner, koji je predsednik Bajerna od 2019. godine.

Manuel Nojer je van stroja do kraja sezone, pošto je slomio nogu na skijanju tokom odmora sa porodicom, nakon Svetskog prvenstva u Kataru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter