0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAD NEĆE, ONDA NEĆE! ŠOK ZA STANKOVIĆEV TIM: Sampdorija bila na korak od trijumfa, ceo plen izgubljen u 99. minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.23 u 00:04

Šanse za opstanak su sve manje!

Fudbaleri Sampdorije bili su na korak od trijumfa u 21. kolu Serije A na ‘Brianteo’ stadionu u Monci, ali tri boda su izmakla u 99. minutu. Samo su sekunde delile ekipu iz Đenove od osvajanja celog plena, ali faktor sreće je ponovo izostao i izabranici Dejana Stankovića se iz nedelje u nedelju postepeno približavaju nižem rangu takmičenja.

Sampdorija je povela u dva navrata, najpre u 12. minutu kada je na asistenciju Lamersa mrežu domaćeg tima zatresao Manolo Gabijadini.

Uzvratila je Monca u 32. minutu kada je goste razočarao snažni Andrea Petanja, koji je iskoristio dodavanje Karlosa Augosta.

Iskusni Italijan je drugim golom na utakmici izazvao erupciju oduševljenja među gostujućim navijačima. Gabijadini je podsetio na najbolje dane svoje karijere i dao nadu Sampdorije da može do iznenađenja.

Ulogu tragičara dobio je Nikola Muru koji je u 97. minutu unutar kaznenog prostora povukao rivala za dres. Glavni arbitar je odmah pokazao rukom na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Mateo Pesina, a ishod je bio pozitivan po domaći sastav.

Sampdorija je ostala na 19. poziciji sa 10 osvojenih bodova pa su šanse za opstanak sve manje.


Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter