0
Evropske lige

FOTO: Inter Club Albania

DEJAN STANKOVIĆ U ZAGRLJAJU SA ALBANSKIM NAVIJAČIMA: ‘Dirnuti smo bili toplinom!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.02.23 u 10:22

Sportom protiv mržnje!

Da nas sport sve spaja, a ne da nas razdvaja, potvrđeno je po ko zna koji put. Srpski trener na klupi Sampdorije, Dejan Stanković slikao se sa navijačima iz Albanije, koji su gostovali u istom hotelu kao i Sampdorija, a u Italiji su bili povodom derbija sa Milanom. Nakon susreta sa legendom srpskog fudbala, navijačka grupa iz Albanije na svom profilu, napisala je:

‘Dekijevo poštovanje prema navijačima Intera je toliko veliko da prevazilazi sve predrasude. Imali smo sreću da ova dva dana delimo isti hotel sa Sampdorijom u Milanu, a nakon što se predstavili kao „Inter klub Albanija“, zaista smo bili dirnuti toplinom i tim rečima „piacere tutto mio“ kada smo ga pozvali da se fotografiše s nama i našim transparentom.’ – piše u objavi ove navijčke grupe!

Ne treba ni spominjati, koliko je Dejan Stanković uradio noseći dres Intera i apsolutno je jasno zašto su navijači poželeli sliku sa njim!

15
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter