0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPREDAK ĆE POKUŠATI DA SE ODUPRE PARTIZANU: „Nadam se da možemo da pružimo žestok otpor crno-belima!“ (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.23 u 21:20

Uprkos svemu crno-beli su veliki favoriti

Fudbaleri Napretka će u okviru 20. kola Mozzart Bet Superlige Srbije sutra dočekati ekipu Partizana.

Uoči ovog duela na otvaranju prolećnog dela sezone u srpskom prvenstvu govorio je trener „čarapana“ Dušan Đorđević.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Očekuje nas jedan fudbalski praznik u Kruševcu. Da li smo spremni, voleo bih da znam odgovor. Ono što je izvesno, sve smo učinili da na vreme formiramo tim. Na pripremama u Antaliji smo imali odlične uslove za rad, dobre protivnike. Jedini peh koji nas je zadesio je virus, koji je zahvatio veliki broj igrača, ali to je već daleka prošlost. Tako da sa verom u ono što smo radili i optimizmom ulazimo u prvenstvo. Naravno, Partizanu se ne preti i samo mogu da izrazim nadu da možemo da pružimo žestok otpor crno-belima. Šta će nam taj žestok otpor doneti, videćemo posle nedeljnih 90 minuta. Sigurno da Beograđani ulaze u predstojeći duel sa velikim oprezom, jer zna se da je Napredak znao da im napravi probleme. Siguran sam da zbog toga dolaze sa najjačim snagama i velikim motivom. Na nama je da pružimo maksimum i u tom slučaju, možemo se nadati nekom povoljnom rezultatu – izjavio je trener Napretka Dušan Đorđević.

Na pripremama u Turskoj i Partizan i Napredak su imali prilike da odgledaju utakmice, koje su ovi klubovi odigrali i da vide i snime sve što ih je interesovalo. Start je uvek nepoznanica i neizvestan.

– U vreme modernih tehnologija, kada su snimci utakmica dostupni već posle nekoliko sati po odigravanju, sve informacije su javne. Partizan nije mnogo menjao tim, pre nekoliko dana je stigao vezni igrač Kolorado, koji nam nije poznat. Mi smo uradili planiranu doselekciju, pojačali tim. Nije svejedno što je prvo kolo baš Partizan, ali hajde da se nadamo da i ovom prilikom na startu može da se desi iznenađenje – istakao je kormilar čarapanskog broda.

Na konferenciji je govorio i kapiten Dejan Kerkez:

Imamo četvoricu novih igrača, koji će sigurno doneti novu energiju i kvalitet u našu igru. Ali, da bi zabeležili nešto protiv Partizana, moramo svi da damo svoj maksimum. Crno-beli su favorit, naša prednost je domaći teren, na kome nikom nije lako, pa neće ni njima biti. Dužni smo i željni da damo sve od sebe. Uželeli smo se fudbala, pauza je bila dugačka, a da li će naš maksimum biti dovoljan da na konto dodamo koji bod, videćemo – rekao je pouzdani defenzivac Čarapana.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter