0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

U TORINU SVESNI KOLIKO JE LUKIĆ ZNAČIO: „Izgubili smo zvezdu – Ilić ga može prestići,ali…“

Objavljeno: 02.02.23 u 10:43

Moraće da se snađu bez njega.

Srpski reprezentativac Saša Lukić pojačao je ekipu Fulama, pa će se uskoro oprobati u možda i najjačem domaćem prvenstvu na svetu, Premijer ligi. Sve to predstavlja veliki gubitak za ekipu Torina, koja je ima uspela koliko toliko da ga nadomesti, jer je zamena stigla u vidu još jednog Srbina Ivana Ilića.

Vrlo brzo nakon ovog transfera, Torino je poražen u četvrtfinalu Kupa Italije od Fiorentine sa 2:1, a nakon tog meča, medijima se obratio trener Ivan Jurić, koji navodi da je njegov tim izgubio zvezdu i da izlazi slabiji iz zimskog prelaznog roka.

– Izgubili smo sjajnog fudbalera, a zamenili smo ga momkom kojem je potrebno vreme da raste, momkom rođenim 2001. godine. Torino je izašao iz zimskog prelaznog roka slabiji, izgubili smo zvezdu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nedostaje Torinu iskustva, ali Jurić veruje da Ilić može i da pevaziđe Lukića tokom dalje karijere, dok će mu ipak za to biti potrebno vremena.

– Možda se čitava priča ispostavi bolje nego što očekujem, ali problem sa kojim se suočavam je u tome što se često nalazimo u teškim situacijama, a nedostaje nam iskustva. Kada izgbite najbolje igrače, kvalitet vam manjka. Ivan može da dostigne, čak i da prestigne Lukića tokom dalje karijere, ali biće mu potrebno vreme.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter