6
Evroliga
Delije

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(TVITOVI) DELIJE IZUZETNO LJUTE NA SUDIJE: „Košarku smo prestali da igramo u Kanuasu“!

Objavljeno: 02.02.23 u 23:02

Arbitri u centru pažnje Tviteraša.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpije iz Milana rezultatom 74:68, nakon neizvesne završnice i nekoliko sumnjivih sudijskih odluka. Crveno-beli jesu gubili čitav meč, ali su u četvrtoj četvrtini uspeli da priđu i priprete domaćinu.

Ipak, na kraju je upisan 13. poraz u sezoni. Što se tiče reakcija nakon ovog poraza, na Tviteru se može videti da su Delije izuzetno ljute na sudije, pojedinci su pružili podršku timu, dok je bilo i onih koji nisu bili zadovoljni igrom.

9
5

6 Komentara

  1. Jel moguce da su vam sudije krive…pa niste izgubili sa pola koša ili u zadnjoj sekundi pobogu. Moj PARTIZAN će oprati te žabare sa po 15 razlike

    Žalosni ste…Nemanja TOT istrosen, Vildoza ŠARLATAN, ostalo…budi bog s nama. O Lazicu da ne piskaram…za SVE zahvalite ČOVICU koji vas je naučio da vam se sve svira.
    Pozz

    2
    0
    Odgovori
  2. Kad su protiv vas pokrali Partizan, kada ste imali onakvo sudjenje protiv Valensije i Olimpijakosa tad ste šutali. IDEA stop.

    16
    10
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter