1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ ISKREN POSLE PORAZA: „Igrali su bolje, šta da kažem za ovu fantatičnu publiku…“

Objavljeno: 02.02.23 u 23:45

Jedan od problema je manjak treninga.

Duplo kolo u Italiji, donelo je dva poraza Crvenoj zvezdi Meridianbet, a nakon meča sa Olimpijom iz Milana, medijima se obratio trener crveno-belih Duško Ivanović. On je čestitao protivničkoj ekipi, uz reči da su igrali bolje, dok je potom govorio i o problemima sa kojima se susreće njegov tim, ali i svi ostali.

Čestitam Olimpiji, igrali su bolje. Mislim da je naša treća deonica bila dobra. Na kraju smo imali šansu da dobijemo utakmicu, ali izgubili smo još jednom. Nismo igrali dobro dobro u prvom poluvremenu, ali mislim da smo u trećoj četvrtini zaigrali bolje u odbrani, imali smo bolje ideje – počeo je Ivanović i dodao:

– Šta da radimo? Problem je što nemamo mnogo vremena da treniramo, već kroz utakmice moramo da poboljšamo formu. Moramo da imamo strpljena, ima još mnogo utakmice.

Bio je Ivanović oduševljen podrškom publike na oba meča.

– Šta da kažem za ovu fantastičnu publiku… Nije bitno gde igramo, svaki put imamo dobru podršku. Mislim da igrači bolje igraju kada imaju podršku.

Trener crveno-belih, bio je zadovoljan igrom Bena Bentila, koji prema njegovim rečima dobro trenira u poslednje vreme.

– Večeras je igrao veoma dobro i u odbrani i u napadu. Na treningu dobro radi i iz tog razloga je igrao dobro.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ivanovića su novinari upitali i o minutaži Nemanje Nedovića, kao i o tome zašto nije igrao kada se lomilo, na šta je crnogorski stručnjak imao spreman odgovor.

– Kako ne igra? Oni koji su bili na terenu oni su bili spremni da dobiju ili izgube utakmicu.

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter