0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOTOR KRUŠEVLJANA – NEMANJA KRSTIĆ ZA HS: ‘Očekujem da ćemo namučiti Partizan i uzeti bodove uz malu dozu sreće!’ (FOTO)

Objavljeno: 01.02.23 u 09:45

Vezista tima iz Kruševca je vlasnik jednog od najboljih prekida u celom prvenstvu.

‘Kasno buđenje’ i kontinuitet najveće su boljke ekipe koja nastupa pod dirigentskom palicom Dušana Đorđevića, u bez dileme istorijskoj sezoni Mozzart bet Superlige Srbije. Više od mesec dana bilo je potrebno Napretku da pokaže kvalitet koji poseduje i krene da osvaja bodove.

Usponi i padovi obeležili su jesen u Kruševcu, ali u redovima popularnih ‘Čarapana‘ veruju da bolji dani dolaze već na startu prolećne faze nacionalnog prvenstva.

Jedan od onih koji su prkosili timskim problemima, na koje je šef struke uvek mogao da se osloni, jeste centralni vezista – Nemanja Krstić.

FOTO: STARSPORT

Iskusni fudbaler rodom iz Ljubovije povezivao je redove tima, uz odličnu saradnju sa defanzivnom linijom predvođenom kapitenom Kerkezom, pa ne čudi što je njegov ostanak bio prioritet kluba koji nije želeo ni da razgovara i visini obeštećanja.

Na adresu Kruševljena prema saznanjima HotSporta stizale su brojne ponude iz Rusije, Izraela, Kine, Bugarske… Ipak, Krstić nije želeo mnogo da govori o tome, već je poručio da je trenutno fokusiran samo na Napredak, za koji ga veže ugovor do kraja aktuelne sezone.

NK: Očekivali smo bolje rezultate na početku, kako sami igrači tako i svi ljudi iz kluba. Očekivanja su bila daleko veća, ali kasno smo se formirali kao tim. Tek od sedme runde počeli smo da osvajamo bodove. Na ličnom planu sam jako zadovoljan odrađenim u jesenjoj polusezoni. Konkretno, moje asistencije su direktno uticale na osvajanje bodova što mi je izuzetno važno. Mislim da bi i moje partije imale veći značaj i bile više ispraćene da se nalazimo u gornjem delu tabele – kazao je Krstić, koji se potom osvrnuo na predstojeće bitke:

NK: Napredak je veliki klub, pa samim tim uvek sa sobom nosi i velika očekivanja. U naredna četiri kola imamo tri duela na domaćem terenu, pa smatram da će to generalno odrediti dalji tok šampionata kada smo mi u pitanju.

Nastavak šampionata zakazan je već za vikend, a Napredak će u nedelju (14:30č) ugostiti Partizan. Crno-beli važe za apsolutnog favorita, ali tradicionalno ih čeka težak zadatak u Kruševcu. Upravo bi Krstić, koji je na 19 mečeva zabeležio pet asistencija i dva pogotka, mogao da bude ‘džoker’ i kec u rukavu trenera Đorđevića u nameri da iznenadi klub iz Humske. 

NK: U goste nam dolazi sjajna ekipa, predvođena trenerom Petrićem za koga imam divno mišljenje na ljudskom i profesionalnom planu. Očekujem da namučimo Partizana i uz malu dozu sreću dođemo do bodova. Zašto da ne? Fudbal se igra zbog ovakvih utakmica kada su tribine ispunjene. Jako je važno da prvenstveno otvorimo na željeni način. Naravno da bih bio jako zadovoljan da postignem gol ili upišem asistenciju, ali to nije toliko važno, tim je ispred svakog pojedinca. Srećan sam da to uradi bilo ko od saigrača.


Standings provided by Sofascore
6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter