0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic Mathias Lessort (C) and Vladimir Brodziansky (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

LESOR SE IZVINIO: „Nisam znao šta znači taj hešteg“! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.23 u 18:41

Francuz se izvinio zbog sporne fotografije

Francuski centar, Matijas Lesor, objasnio je spornu sliku sa navijačima Partizana.

Naime, Lesor je nakon jučerašnje pobede svog tima, otišao kod navijača „crno-belih“ i fotografisao se uz sliku sa uvredljivom porukom prema Filipu Petruševu i Nikoli Kaliniću.

Jedan od najboljig centara Evrolige, izvinio se pristalicama „crveno-belih“ zbog ovog događaja i dodao je da nije znao šta znači hešteg, koji je dodatno „začinio“ celu sliku.

Mislio sam da su to samo navijači koji mi pokazuju ljubav. Nisam znao šta onaj transparent znači jer je to nešto što navijači rade van terena, njima je to zanimljivo i sa moje strane je to bila slika dvojice protivničkih igrača pa nisam baš skapirao kako to vređa Crvenu zvezdu i dvojicu igrača jer sam mislio da je to nešto što se desilo na terenu – objasnio je Lesor.

 

 

Snažni centar igra sjajno ove sezone i prosečno beleži 12,6 poena, 7,4 skoka i po jednu ukradenu loptu i blokadu u elitnom takmičenju.

Partizan je nakon jučerašnje pobede na skoru 11-11.

 

VESTI O PARTIZANU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter