2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LESOR NE PRESTAJE SA SKANDALIMA: Fotografisao se sa zastavom koja vređa Kalinića i Petruševa! (FOTO)

Objavljeno: 01.02.23 u 11:16

Sjajne partije cele sezone, ali neprimerno ponašanje kvari utisak!

Košarkaši Partizana upisali su 11. ovosezonsku pobedu u elitnom evropskom takmičenju, pošto su okviru 22. runde nadigrali Asvel iz Liona i slavili sa ubedljivih 92:71. Blistali su crno-beli uz veliku podršku sa tribina u ‘Štark Areni’, a protivnik nije pronašao način da im se suprotstavi.

Kao po običaju, najraspoloženiji posle pobede bio je Matijas Lesor. Francuski centar je meč završio sa učinkom od 12 postignutih poena, četiri skoka i dve asistencije.

Lesor je odlučio da ode kod navijača i proslavi pobedu, a onda je napravio jedan nesportski i neprimeren potez. Preterao je Francuz u slavlju, jer se fotografisao pored navijačke zastave koja vređa Nikolu Kalinića i Filipa Petruševa. 

Navijači su odštampali zastavu na kojoj je Lesor nag do pojasa, dok u rukama drži glave Petruševa i Kalinića. Grobari aludiraju na atraktivna zakucavanja koja je tokom dve sezone Francuz prikazao u duelima sa pomenutim igračima. U dva navrata je zakucao preko Kalinića, a jednom preko Petruševa.

Na zastavi je viđen i uvredljiv natpis #PoFaci, čime su pecnuli navijače Zvezde zbog podrške Fakundu Kampacu.

Uvek je zanimljivo videti zdravo rivalstvo i parole kojima se ‘nadigravaju’ pristalice oba kluba, ali jasno je da sportistima ne priliči takvo ponašanje.

Matijas je nedavno dizao ruku Danila Anđušića dok je pevao uvredljive pesme protiv crveno-belih, dok je na derbiju probio ogradu i obezbeđenje kako bi se pridružio navijačima koji su u tom momentu pevali uvredljivu pesmu na račun supruge Nebojše Čovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

26
22

2 Komentara

  1. Ko se zadnji smeje ,najslađe se smeje… u aprilu ,maju ,videćemo gde je ko i iskreno ,valjda ,jedni drugima čestitati, ko god pobedio ….

    0
    1
    Odgovori
  2. Nije njega briga za Kalinića, Petruševa, Kampaca a ni Čovića. Čovek jednostavno uživa u ljubavi koju ima od navijača i deli je sa istim. Peckanja navijača sa transparentima ne može da se vidi kao skandal igrača. I ne drži na zastavi glave nego ribe. Transparent je sasvim normalan jer što je nekima drago drugima je krivo. I trebao je da se slika baš zbog takvih novinara koji samo dižu tenzije. Bruka je vaša zbog ovog naslova a ne za njega zbog slike.

    13
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter