0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

EVO ZAŠTO SE SITI ODREKAO KANSELA: Gvardiola u centru pažnje! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.23 u 11:50

Ne odriče se tako lako od najboljih igrača!

Žoao Kanselo, miljenik skoro svakog igrača Fantazija, napustio je Siti i preselio se u Bajern na šestomesečnu pozajmicu sa pravom otkupa.

Vest je stigla kao grom iz vedra neba, jer zašto bi se Siti tako olako odrekao jednog od svojih najboljih igrača?

Pravi razlog je zapravo svađa između njega i Pepa Gvardiole. Portugalac je imao samo 3 starta nakon povratka sa SP, pa je počeo da preti da će napustiti klub, ako ne bude igrao. Tako je i bilo, Pep ga je zakucao za klupu i neki izvori tvrde da je sve kulminiralo posle utakmice sa Arsenalom, gde nije ni ušao u igru.

Pep je morao da pokaže ko je glavni i da niko nije veći od kluba. Neki svedoci tvrde da mu je na treningu rekao da može da ide, ako mu se ne sviđa, što je Kanselo i uradio. Nedostajaće nam njegovi sigurni poeni na fantaziju, a ako ste navijač Totenhema, onda nastavak klipa nije za vas!

Mančester siti će u finišu prelaznog roka pokušati da otme Pedra Pora i blokira njegov prelazak u Totenhem, šta će biti, videćemo, a šuška se da se i Bernardo Silva zakačio za Špance, te da je on sledeći na spisku za transfer.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter