0
Evropske lige

FOTO: AS Roma

TRANSFER GROZNICA POSLEDNJEG DANA PRELAZNOG ROKA U PREMIJER LIGI: Junajted ima novog vezistu – Čelsi nastavlja da kupuje u minut do 12! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.23 u 20:12

Pravi haos dešava se na ‘ostrvu’ – Više se ne zna ko sa kim pregovara!

Mančester junajted odlučio je da u smiraj prelaznog roka dovede još jednog vezistu. Naime, u pitanju je austrijski internacionalac, Marsel Sabicer. Najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog igrača i on je trenutno u Mančesteru, gde obavlja lekarske preglede i sprema se za potpis ugovora.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1620472542199939075

Arsenal je danas dogovorio transfer italijanskog vezistu Žoržinja, koji je napustio Čelsi šest meseci pre kraja ugovora, na obostrano zadovoljstvo.

Svoj vezni red pojačao je i Kristal Palasa dovođenjem Lokonge, na pozajmicu iz Arsenala. Spominjalo se nekoliko imena, ali na Selhurst stigao je stameni francuz.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1620485185174372354

Enco Fernandez bi u minut do 12 trebao i mogao da postane novi igrač Čelsija.

Met Doerti je dres Totenhema zamenio dresom Atletiko Madrida, u koji prelazi na pozajmicu uz mogućnost otkupa.

Everton je želeo da dovede Bačuaija, ali je belgijski reprezentativac prezadovoljan u Fenerbahčeu.

Dijego Ljorente napustio je redove Lidsa i prešao na pozajmicu u Romu. ‘Vučica’ ima pravo da na kraju sezone otkupi njegov ugovor.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter