0
Evropske lige

Sasa Lukic (R) of Serbia in action against Brazil's forward Neymar (R) during the Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Brazil and Serbia, 24. Novembar 2022 foto: STARSPORT

ZAVRŠENA SAGA OKO SRBINA: Saša Lukić postaje novi igrač Fulama, evo za koju cifru odlazi u London! (FOTO)

Objavljeno: 30.01.23 u 14:30

On odlazi iz Torina, dok put tog grada kreće Ivan Ilić

Ozbiljno se prethodnih dana u svetskim medijima pisalo o prelasku Saše Lukića u redove Fulama, a poslednje informacije govore da je to sada završen posao.

Naime, poznati fudbalski insajder Fabricio Romano nedavno je objavio da je postignut dogovor između Torina i londonskog kluba za transfer reprezentativca Srbije.

Navodno, čelnici „bikova“ su prihvatili ponudu iz Engleske tešku 10 miliona evra za Srbina, a potom je on dao pristanak da se ceo posao realizuje.

Saša Lukić bi u Fulamu, gde već više godina nastupa Aleksandar Mitrović, trebalo da zarađuje 2.2 miliona evra godišnje, što su uslovi koje nije mogao da dobije u Torinu.

Lukić je 2016. godine stigao u torino iz Partizana u transferu vrednom 1.7 miliona evra. Jednu sezonu je proveo u Levanteu na pozajmici, a od 2018. je bio uglavbnom standardan u italijanskom klubu za koji je n 168 mečeva postigao 16 golova uz šest asistencija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter