0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽOC NAKON POBEDE: ‘Ekipa Mornara se maksimalno borila – Neke igrače smo držali van tima!’

Objavljeno: 29.01.23 u 22:19

Odmorili su Egzum i Lesor.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Mornara rezultatom 92:74 i tako stigli do 15. pobede u Admiral bet ABA lige.

Nakon meča, trener Partizana, Željko Obradović, rekao je:

„Moram da istaknem da postava u kojoj su bili Avramović, Anđušić, Trifunović, Papapetru i Ledej, da je odigrala odbranu… Tu smo i prelomili utakmicu negde početkom drugog poluvremena. Odrađena je utakmica, probali smo neke igrače da držimo van tima, neki da igraju manje, s obzirom da imamo duplo kolo u Evroligi.“ – rekao je Žoc i potom dodao:

foto: twitter/@PartizanBC

„Nismo otvorili utakmicu na dobar način, ekipa Mornara se maksimalno borila i mislim da su bili u utakmici tridesetak minuta, i ovaj rezultat na kraju od 18 razlike, mislim da je prevelika razlika i da to nije realno i da su zaslužili drugačiji rezultat.“ – zaključio je on.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter