0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sampdoria

STANKOVIĆ NAKON JOŠ JEDNOG PORAZA: „Neću odustati, neću se sakriti!“

Objavljeno: 29.01.23 u 09:15

Teška situacija.

Fudbaleri Sampdorije doživeli su još jedan poraz. Četvrti uzastopni u Seriji A, a ukupno, ako računamo i Kup Italije – pet vezanih neuspeha. Ovog puta bila je bolja Atalanta sa 2:0.

Još veći problem za Dejana Stankovića, trenera Sampdorije, je to što njegova ekipa na ovih pet utakmica nije uspela da zatrese mrežu rivala.

Žao mi je momaka. Hajde da arhiviramo ovu utakmicu i okrenemo se sledećoj. Možemo da spavamo mirno jer znamo da smo dali sve od sebe. Rekao sam momcima da podignu glavu, srećan sam što svakog dana radim sa njima. Srećan sam i zbog mlađih igrača koji ušli u igru, ne mogu da zamislim njihovu sreću što su imali priliku da osete Seriju A. Nosimo to sa sobom kući, ali moramo da popravimo mnogo toga… – rekao je Stanković nakon utakmice.

Bilo je šansi pre prvog gola za Atalantu, međutim jedno zamera svojim igračima.

Pre primljenog gola stvorili smo nekoliko šansi. Igrali smo protiv tima koji je u formi, uz Napoli u najboljoj formi u poslednje vreme. Bili smo hrabri i prihvatio bih da smo primili gol iz kontranapada, ali ne uz postavljenu odbranu. To je jedino što mogu da zamerim svojim momcima, inače smo odigrali vrlo dobro protiv vrlo snažnog protivnika. Momci su dali 120 odsto, ali to u ovom trenutku nije dovoljno. – istakao je nekadašnji trener Crvene zvezde.

Da li još uvek veruje u opstanak?

Opstanak? Ne sumnjam da će momci dati sve od sebe. Trenutno je ovako, u teškoj smo situaciji, ali verujemo u opstanak. Ne želim da odustanem, bilo bi prelako to učiniti i neću da se krijem. – jasan je Dejan.

Čini se i da je srpski stručnjak svestan situacije, ali jasno je da će se boriti do kraja.

Ovo je Sampdorija trenutno, pokušavam da izvučem maksimum iz ovih igrača. Momci su pokazali neke dobre stvari, ali nije bilo dovoljno. – zaključio je Stanković.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter