0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA POGON ‘KLINACA’ DO POBEDE: Leković i Mitrović srušili upornog rivala! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.23 u 10:46

Za sada ne preterano kvalitetna utakmica!

Fudbaleri Crvene zvezde danas su se od devet časova sastalii sa ekipom Austrije Lustenau. Reč je o timu iz austrijske Bundeslige, a u tamošnjem šampionatu trenutno su deveti. Ovo je bila generalna proba za oba tima, pre nastavka šampionata u Srbiji, odnosno Austriji.

FOTO: STARSPORT

Prvi deo prvog poluvremena nije nam doneo previše.. Nekoliko polovičnih prilika, bolja je bila Crvena zvezda, ali zaista ništa konkretno.

Igrao se 25. minut kada je novajlija Aleks Vigo napravio veliku grešku.. Prvo je izgubio loptu u napadu, da bi potom na drugom kraju terena skrivio kazneni udarac, koji je u gol pretvorio Dijabi.

FOTO: STARSPORT

Najbolju priliku stvorila je Zvezda nedugo nakon primljenog gola, šutirao je Katai, a uspešno je reagovao Hilek.

Imao je Katai još jednu priliku, proigrao ga je Prucev, ali je ponovo blistao golman austrijskog tima.

Nakon velike greške u odbrani austrijskog tima, Prucev je dodao loptu Kangvi, koji je kroz noge golmana poslao loptu u mrežu i poravnao rezultat. Rezultat prvog dela susreta bio je 1:1.

Drugo poluvreme pogotkom otvorio je mladi Leković. Kanga je fantastično centrirao, a gorostasni defanzivac odlično se pozicionirao i bez previše problema, realizovao priliku.

FOTO: STARSPORT

Igrao se 52. minut kada su ovog puta gosti stigli do izjednačenja.. Napadala je Zvezda, što su austrijanci iskoristili da nakon lepe kontre, postignu drugi gol na meču – 2:2.

Novu prednost ‘crveno-belima’ doneo je mladi Stefan Mitrović. Fantastično je probio kroz sredinu, te izdesna šutirao izuzetno efektno i precizno, što je bilo zaista nezaustavljivo za golmana rivala. Slavila je Crvena zvezda sa 3:2, izuzetno dobra provera za kraj priprema u Turskoj.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter