0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ OTKRIO DA LI ĆE DRAGOVIĆ OSTATI U ZVEZDI: „Dobio je dozvolu da napusti Tursku!“

Objavljeno: 26.01.23 u 20:26

Podsetio je na izjavu pre priprema.

U proteklih nekoliko dana, brojni domaći mediji, već su preselili Aleksandra Dragovića iz Crvene zvezde, a sve dileme, ovog puta je otkrio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić. On je istakao da je već na početku priprema jasno rekao da Dragović neće otići iz redova srpskog šampiona i da je jedan od ključnih igrača za pohod na šampionsku titulu.

– Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske titule, a on nam je jedan od ključnih igrača – počeo je Terzić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Potom je objasnio o čemu se zapravo radi i zbog čega je Dragović, veče pre ostalih napustio Belek i otputovao u Beč.

– Dragovic je danas dobio dozvolu kluba, da veče pre povratka ekipe napusti trening kamp i otputuje u Beč kako bi posetio trudnu suprugu, a već u ponedeljak će biti u Beogradu na treningu. Aleksandar Dragović ne ide nigde iz Crvene zvezde i ovim stavljamo tačku na sve priče oko njegovog statusa – zaključio je Terzić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter