5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

„ZNATE SVI SU TRENERI MALO LUDI, ONI NEMAJU POJMA“: Duško Ivanović napravio šou na konferenciji!

Objavljeno: 27.01.23 u 21:57

Rekao je igračima da mogu mirno da spavaju.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su od ekipe Partizana Mozzartbet rezultatom 78:79 u drugom večitom derbiju u Evroligi. Nakon utakmice medijima se prvo obratio trener crno-belih Željko Obradović, dok je potom govorio i Duško Ivanović.

– Velika je razlika između izgubljenih lopti i osvojenih lopti. Sve polazi od toga da nije bilo strpljenja. Mi smo hteli da osvojimo utakmicu brzo, ali ne može. Rekao sam igračima da mirno spavaju. Sledeću utakmicu videćemo šta će biti – počeo je Ivanović.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Potom je dobio pitanje o minutaži Nemanje Nedovića, na šta je imao ironičan odgovor na prvu.

– Znate, svi su treneri malo ludi bre. Oni nemaju pojma – počeo je Ivanović ironično i dodao da nikome od igrača neće zameriti.

– Ne, ne. Nije bitno kako neko igra, nego šta on da. Kažem vam, falilo nam je najviše strpljenja. Igraćemo mi i sa Partizanom još i što kaže veliki Zvezdaš Matija Bećković ‘ćeraćemo se mi još.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na samom kraju Ivanović je istakao da nije video uvredljiv transparent navijača Partizana, kao i da su navijači Zvezde bili sjajni.

– Naša publika je bila fantastična. Ja sam čestitamo navijačima Partizana, ali mislim da je naša publika bila super sportska. To je naša velika pobeda večeras – zaključio je Ivanović.

11
2

5 Komentara

  1. Svaka čast za fer navijanje, samo mi je glupo onaj trasfarment, zašto glupo pisanje i prozivanje Ivanovića, trener je svetske klase, bio je reprezentativac Jugoslavije, a to što je igrao u Hrvatskoj, to je nekada bila zajednička država. Glupo je da se treneri Obradović i Ivanović na bilo koji način prozivaju i vređaju. Navijači treba samo da navijaju za svoj klub, bez provokacija i prozivanja. Da bi se na utakmice koje igraju međusobno Partizan i C. Zvezda, mogle gledati porodično. Bez ugrožavanja navijača.

    1
    0
    Odgovori
  2. niko ne pominje foliranje faula Dobrica posle koga sledi slobodno bacanje za Partizan, nakon toga nameran raul Lazica, i za kraj rukometni koraci Nedovica. Svi cute…..

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter