3
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„ONI NISU NIŠTA SPECIJALNO U ODNOSU NA NAS“: Petrušev otkrio da su Zvezdine greške presudile!

Objavljeno: 27.01.23 u 22:59

Ipak, imaju bolji međusobni skor.

Crvena zvezda Meridianbet poražena je od Partizana Mozzartbet u 21. kolu Evrolige rezultatom 78:79, a nakon ovog susreta, svoje utiske je izneo i košarkaš crveno-belih Filip Petrušev. On je istakao da je ovo težak poraz, ali da su oni sami krivi za njega, kao i da Partizan nije ništa specijalno u odnosu na Zvezdu.

Jeste bio težak poraz, ali smo sami krivi za njega. Oni su kaznili naše gluposti. Moramo bolje od ovoga. Oni nisu ništa specijalno u odnosu na nas, samo su naše greške sporne. Otvoreno je sve što se tiče borbe za Top 8. Bolji međusobni skor nam daje prednost u odnosu na Partizan. Ima još 13 utakmica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Osvrnuo se Petrušev i na duplo kolo u gostima koje sad očekuje njegov tim.

– Jako bitno duplo kolo za nas. Igramo dobro na strani i moramo da jurimo pobede – zaključio je Petrušev.

1
4

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter