1
Evroliga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije season 2014-2015 Play Off-Polufinale Semifinals Crvena Zvezda v Mega Leks Nikola Rebic Belgrade, 06.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NIKOLA REBIĆ ZA HOTSPORT: ‘Zvezda je pokazala da prednost domaćeg terena ne igra veliku ulogu!’

Objavljeno: 27.01.23 u 09:21

Večeras je na programu drugi istorijski večiti derbi u Evroligi.

Od 19h u hali ‘Aleksandar Nikolić’ košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Partizana u okviru Evrolige. Kao što je to bio slučaj u prvom evroligaškom derbiju, tako i večeras biće pored domaćih, prisutni i gostujući navijači. Svoja očekivanja uoči tog susreta za HotSport izneo je nekadašnji organizator igre ‘crveno-belih’, Nikola Rebić.

FOTO: STARSPORT

‘Očekuje nas jedan jako zanimljiv derbi, Zvezda je domaćin.. Zvezda je uspela da dobije prvi derbi kao gost i pokazala je da prednost domaćeg terena ne igra veliku ulogu. Derbi će odlučiti neki detalji i individualna kreativnost i nosilaca igre. U Zvezdi će loptu sigurno najviše Nedović i Vildoza, a očekujem da Dobrić i Petrušev iz drugog plana daju veliki doprinos, dok u Partizanu – Panter i Lesor su trenutno najveća pretnja za Zvezdu.’ – rekao je Rebić.

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter