2
ATP

Djordje Djokovic (C) Dijana Djokovic (L) and Srdjan Djokovic (R) Skup podrske za Novaka Djokovica Beograd, 09.01.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MOTIV VIŠE ILI IPAK OTEŽAVAJUĆA OKOLNOST: Novak u polufinalu neće imati podršku oca sa tribina, a evo i razloga!

Objavljeno: 27.01.23 u 10:21

Neverovanto pod kakvim pritiskom je porodica Đoković od starta Australijan opena!

Srpski teniser Novak Đoković danas se sastao sa Tomijem Polom u okviru polufinala Australijan opena. Novakov otac, Srđan, našao se na meti velikog broja inostranih medija i udaru brojnih navijača putem društvenih mreža, zbog nekoliko slika sa zastavom Rusije. Etiketiran je kao ‘persona non grata’ i zbog toga nije želeo da se pojavi na meču.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

‘Ovde sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao nameru da izazovem takve naslove i smetnje. Bio sam napolju s Novakovim navijačima, kao što sam radio posle svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobedu i slikao se sa njima. Nisam imao nameru da budem upleten u sve ovo. Moja porodica preživela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kog drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijaću za svog sina, kao i uvek.’ – napisao je Srđan Đoković.

7
1

2 Komentara

    • Sve je rekao kao pametan čovek..patrijarhalno vaspitan… koji je preživeo sve najgore upravo od onih koji ga osudjuju… “ pametniji uvek popušta”.. i tu ih je pobedio… Sve mogu da urade ali ne mogu da nam uzmu vaspitanje,hrabrost,dušu i NOVAKOVE POBEDE…samo čekamo da Nole održi još par časova tenisa i nazdravljamo ✨✨⚪️

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter