1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ KRATKO SUMIRAO URAĐENO: Pobeda je potvrda dobrih priprema!

Objavljeno: 27.01.23 u 12:40

Zadovoljan je trener crveno-belih.

Lepo je pobedom završiti pripremni period, što i sam ističe šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević nakon trijumfa nad Austrijom Lustenau rezultatom 3:2. Pogotke za crveno-bele postigli su Kings Kangva, Stefan Leković i Stefan Mitrović, a trener srpskog šampiona ističe da je bilo mnogo dobrih prilika i da je pripreme dobro završiti pobedom.

Sadržajna utakmica… Na početku smo bili izuzetno nadmoćni, ali to nismo krunisali golom, potom smo iz predostrožnosti menjali i rotirali, kako igrački, tako i poziciono, pa je onda to delovalo nestabilno u periodima. Ipak, dobro je pripeme završiti pobedom, ali i time da su svi dobili minute, tako da imamo jasnu sliku ko može, a ko mora još da radi. Mnogo dobrih situacija i prilika, što me raduje, jer na tome radimo. Nema opravdanja, ali sa igračima koji nisu klasični centarfori, a igrali su kao najistureniji sam zadovoljan u smislu kako su odgovarali zadacima, ali sa jednim klasičnim napadačem, to bila drugačija slika i više postignutih golova. Zalaganje, trčanje i odnos prema igri je za svaku pohvalu – počeo je Milojević.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nije bilo ozbilnijih povreda u Antaliji, što je uvek dobro konstatovati na kraju priprema.

– Zadovoljan sam time što je većina igrača zdrava. Bilo je sitnijih povreda koje je prouzrokovao tvrđi teren u Turskoj, ali da ne kukamo sad… Nema krupnih povreda koje igrače mogu da odvoje od terena duže vreme, a generalno sam zadovoljan svim urađenim na pripremama, osim onih 45 minuta protiv Ludogoreca – podvukao je Milojević.

0
1

1 Komentara

  1. Trener pokušava da od nas navijača Zvezde na vulgaran način da napravi debile (ovde ne računam stalno zaposlene botove na severu)! Stereotipne banalizovane reči, tipične za provincijski duh, sa poremećenim sistemom vrednosti! Mi nismo zadovoljni Zvezdom! Matori i spori igrači tipa Sanoga, Kange, Krstičića, Srnića, Milunovića i Gobeljića će nas i dalje uveseljavati svojim “umećem” I na proleće! Odbrana je kao bušna kanta. Bekovi Nikolić i Azarov su dokazali protiv Ludogoreca da je igra u Zvezdi za njih misaona imenica. Dakle, nemamo bekove, nemamo zadnjeg veznog, nemamo pleja, nemamo centarfora. Nemamo ništa!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter