1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE GOL ALEKSA VIGA NA DEBIJU ZA ZVEZDU: Argentinac pokazao kakvo će pojačanje biti! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.23 u 17:32

Najavio je da će biti sjajan.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od ekipe Ludogoreca u petom prijateljskom meču na pripremama u Turskoj. Rezultat je bio 3:2, a poslednji pogodak na meču postigao je debitant u dresu crveno-belih, argentinski fudbaler Aleks Vigo u 90. minutu.

Vigo je odlično prošao pored nekoliko igrača Ludogoreca i sa desne strane je snažno šutirao, dok protivnički golman nije imao šanse. Tako je postavljen i konačan rezultat i on iznosi 3:2.

Vigo je ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao pre 4 dana, a po dolasku istakao je da je spreman da igra i da jedva čeka da se dokaže. On je do sada u karijeri nastupao za Indepedijente, River Plejt i Kolon, a sa Riverom je osvojio titulu šampiona Argentine.

 Veoma sam srećan što sam došao u Zvezdu koja je veliki klub i čega sam svestan. Hvala sportskom direktoru na lepim rečima i siguran sam da ću ispuniti sve zadatke koji su postavljeni pred mene, te da ću pokazati ono najbolje zbog čega sam došao. Upoznat sam sa Zvezdinom veličinom, kao i činjenicom da klub ima ogromnu bazu navijača, a to je jedan od razloga zbog kog sam i došao, kao i da osvajam trofeje. Sebe bih opisao kao izuzetno ofanzivnog beka, ali pružam maksimum i kada je defanziva u pitanju. Fizički se dobro osećam, spreman sam da igram, tako da sam na raspolaganju stručnom štabu. – rekao je Vigo po dolasku u Tursku.

6
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter