1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA SE PROBUDILA U DRUGOM POLUVREMENU, ALI NEDOVOLJNO ZA TRIJUMF: Prvenac Aleksa Viga u dresu crveno-belih! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.23 u 16:52

Velika prednost za Bugare.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u svom petom prijateljskom meču na pripremama u Turskoj, od ekipe Ludogoreca sa 3:2. Svi golovi bugarskog tima, postignuti su u prvom poluvremenu, a strelci su bili Tijago dva puta i Tekpeti.

Sa druge strane, za Zvezdu su pogađali Ivanić u 76. minutu nakon asistencije Mustafe i Aleks Vigo, koji je u 90. minutu postavio konačan rezultat i tako postigao svoj prvi pogodak u dresu crveno-belih.

PRVO POLUVREME:

Crvena zvezda: Borjan, L. Nikolić, Eraković, Mulunović, Azarov, Mijailović, Kanga, Ivanić, Bukari, Mitrović, Pešić.

Ludogorec: Padt, Verdon, Almeida, Vitri, Nedjalkov, Pjotrovski, Naresi, Jankog, Tijago, Tekpeti, Despodov

Ludogorec do vođstva stiže u 9. minutu, nakon loše reakcije odbrane crveno-belih. Sve se odigralo vrlo brzo, Tekpeti je prevario Lazara Nikolića, prošao je pored njega i ubacio loptu u kazneni prostor. Pokušao je Milunović da izblokira pokušao, ali je lopta došla do Tijaga, koji pogađa za prednost bugarskog tima.

Imali su crveno-beli dobar napad u 19. minutu, Kanga je pronašao Bukarija na desnoj strani, ali je on pogodio spoljni deo stative. Već u narednom napadu, samo minut kasnije, Ludogorec je imao stopostotnu šansu za 2:0, ali je Pjetrovski šutirao direktno u Borjana.

Odlična akcija Zvezde viđena je u 25. minutu, ali je Ludogore uspeo da se sačuva. Tada je Mijailović centrirao do Mitrovića, koji je glavom pogodio golmana Ludogoreca, dok se lopta potom odbila od prečke i defanzivci bugarskog tima su interevenisali.

FOTO: FK Crvena zvezda

Drugi pogodak, Ludogorec postiže u 34. minutu, a strelac je Bernar Tekpeti. On je dobio loptu u kaznenom prostoru crveno-belih, a odbrana srpskog šampiona je kasnila i to je kažnjeno.

Treći gol, Ludogorec postiže nakon kontranapada u 36. minutu. Despodov je pronašao Tijaga, koji je imao lak posao za ogromnu prednost bugarskog kluba. Kasnio je Lazar Nikolić, koji nije uspeo da stigne brzog napadača.

Imala je Zvezda svoje šanse, ali nije uspela da zatrese mrežu Ludogoreca niti jedan put.

DRUGO POLUVREME:

Drugo poluvreme bilo je znazno mirnije nego prvo. Prvu priliku imala je Zvezda u 51. minutu, ali se u nedozvoljenoj poziciji našao Pešić.

Trener Ludogoreca u 54. mjinutu odlučuje da napravi niz promena, pa je gotovo čitav sastav napustio teren. I pored toga, bugarski tim je imao dve sjajne prilike 4 minuta kasnije. Ipak, u oba navrata, Milan Borjan je spasao svoj tim.

FOTO: FK Crvena zvezda

U 61. minutu Miloš Milojević odlučuje da napravi izmene. Van terena će Mitrović, Kanga i Milunović, dok su u igru ušli Pankov, Kangva i Mustafa.

Desetak minuta kasnije, Milojević ubacuje Srnića i Pruceva, dok su iz igre izašli Pešić i Mijailović.

Crvena zvezda, prednost Ludogoreca smanjuje u 76. minutu. Mustafa je asistirao, dok se dobro snašao Ivanić, koji je sa ivice kaznenog prostora pogodio protivničku mrežu i smanjio rezultat na 3:1.

U 83. minutu, upravo je Ivanić napustio teren, a njega je zamenio Veljko Nikolić.

Crvena zvezda još jedan pogodak postiže u 90. minutu, a to je bio prvi gol Aleksa Viga u dresu crveno-belih. Vigo je odlično prošao pored nekoliko igrača Ludogoreca i sa desne strane je snažno šutirao, dok protivnički golman nije imao šanse.

Tako je postavljen i konačan rezultat i on iznosi 3:2.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

6
2

1 Komentara

  1. Mogu samo da zamislim kako ćemo izgledati u LŠ, sa nesposobnim Afrikancima, tipa Kange, Kangve, Bukarija i Mustafe! Da li je iko video išta pozitivno u igri Bukarija i Mustafe?! Totalno nemoćni! Najveći je štos kada prekide i kornere izvode Kanga i Kangva i kada onako značajno davaju neke nemušte znakove rukama. Kakva sprdnja od ove Zvezde, a najveća će sprdnja biti kada sa ovim igračima budemo igrali u LŠ! Ova utakmica je pokazala da su pale u vodu sve Zvezdine koncepcije sa nesposobnim igračima iz Afrike! Zbog ovih “pojačanja” naši mladi igrači se šalju na kaljenje, iz kojeg nema povratka! Bravo za upravu Zvezde!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter