2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NAKON LUDOGORECA: „Moglo je biti i više od 3:0 u prvom poluvremenu, ove utakmice dosta govore“! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.23 u 17:51

Poraz koji ne boli.

Crvena zvezda je u petom pripremnom meču poražena od Ludogoreca sa 3:2, a nakon utakmice, za Arenu sport je govorio Miloš Milojević, trener crveno-belih. On je istakao da je u prom poluvremenu viđeno dosta loših stvari od strane njegove ekipe, ali da su promene donele rezultat u nastavku.

Puno loših stvari u prvom poluvremenu, ali sve u svemu, negde smo dobili odgovore na neke stvari koje smo sumnjali ili nagoveštavali da mogu da se dese. Ne bih taj reultat uzeo kao ocenu svih tih igrača koji su igrali, ali u svakom slučaju u drugom polvremenu mnogo bolji odnos prema igri, više trčanja i više zalaganja. I više mobilnijih igrača, fizički bržih i to se odrazi na igru – počeo je Milojević i dodao:

– Dobijete koliko uložite, a u prvom poluvremenu nismo uložili dovoljno da bi rezultat bio povoljniji. Borjan je imao sjajnu utakmicu, a ja koji hoću da budem iskren, moglo je da bude ubedljivije od 3:0 za Ludogorec u prvom poluvremenu. Mislim da smo pokazali karakter i da je dobro što ovaj poraz ne boli, kao što može da boli u pravim utakmicama.

– Da li ovakva teška provera i težak protivnik da je odgovor na pitanje ko bi mogao biti starter kada krene prvenstvo – upitan je Milojević.

– Svakako, to je naš cilj i nedge smo za ove pripreme birali protivnike, kao što mogu biti u našem prvenstvu. Samo ovakve utakmice vam daju pravu sliku, koliko treba discipline i zalaganja, na kraju krajeva dobijete odgovor ko može i ko ne može i to je jedna stvar koja je jako bitna.

Na samom kraju, Milojević je prokomentarisao i debi Aleksa Viga.

– Korektan, jako korektan. Malo je trenirao sa nama, sa ekipom, juče smo imali jako intezivan trening. Ne bih ga ocenjivao, ali je za to poluvreme odradio dosta dobrih stvari.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

2
0

2 Komentara

  1. Trener Zvezde (Milojević) je u izjavi za TV ArenaSport rekao da je Zvezda pokazala karakter, ali nije rekao da je realan rezultat trebao biti 7:1 za Ludogorec! Trener Zvezde verovatno ima neku demagošku blokadu, samo se služi unapred pripremljenim mislima. Pravo bulevarsko lupetanje ovog vašarskog opsenara. Ponašanje čoveka je odraz stanja njegove psihe! Sa ovim timom i ovim trenerom, dočekati grupnu fazu LŠ, je ravno katastrofi! Kad nam je Ludogorec, koji je za dve klase bolji od Zvezde, održao pokazni čas iz modernog fudbala, šta će nam tek raditi oni gladni vukovi iz liga “petice”?! Ne smem ni da pomislim!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter