0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayern

VAŽNE VESTI IZ MINHENA: Bajern ima kapitalno pojačanje pred duel sa Pari Sen Žermenom! (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.23 u 18:33

Njegov povratak će svima u klubu dati olakšanje

Jedan od većih problema minhenskog Bajerna u poslednjih par meseci je povreda Sadija Manea, koji je zbog toga i propustio Mundijal u Kataru.

Ipak, nove informacije direktno iz Bavarske govore da se senegalski fudbaler vratio treninzima sa prvom timom i da će uskoro biti spreman da zaigra.

Drago nam je videti te kako ponovo trčiš – tvitovao je Bajern iz Minhena, uz tekst i video snimak nasmešenog napadača, na terenu okruženom snegom.

Ova vest dolazi u pravom trenutku pošto će Bajern iz Minhena za tačno tri nedelje odigrati prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Mane je na „Alijanc Areni“ 8. novembra povredio desnu fibulu u utakmici 14. kola nemačkog prvenstva protiv Verdera iz Bremena, u pobedi od 6:1.

Prva utakmica osimine finala Lige šampiona izmedju Pari Sen Žermena i Bajerna igraće se 14. februara od 21 sat na „Parku prinčeva“, a revanš je na programu 8. marta u Minhenu.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter