1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MBAPE PONIZIO RIVALA: Pet golova neverovatnog Francuza! (FOTO)

Objavljeno: 23.01.23 u 23:20

Šampion Francuske brojao do sedam!

Godinama unazad bili smo svedoci mnogobrojnih iznenađenja u Kupu Francuske. Večeras nije imalo razloga da se pomišlja o tome, jer je Pari Sen Žermen na surov i silovit način ponizio niželigaša, Pej de Kasel.

Ekipa iz Pariza slavila je sa neverovatnih 7:0, a to ne čudi kada se u obzir uzme činjenica da je Kristof Gotje na teren poslao izrazito jak sastav. Ekipa iz malog grada Nord, na granici sa Belgijom, nije mogla da parira kaznenoj ekspedici iz glavnog grada.

Publika je uživala u neverovatnoj partiji Kilijana Empabea, koji je postigao čak pet golova. Brzonogi Francuz pogađao je u 29, 34, 40, 56. i 79. minutu. Preostala dva pogotka delo su su Nejmara u 33. i Solera u 64. minutu.

Ekipu sa Parka prinčeva u narednoj rundi očekuje duel sa najvećim rivalom, ekipom Marseja.

0
0

1 Komentara

  1. Nema ponižavanja u sportu. Ima samo u vašim selima, pošto vidim da ste u saradnji pisali ovaj uzbudljiv tekst o kome neću dalje da trošimo reči. Jasno je da nemate lektora (vidi nepismenost) a ni urednika da vam svim već jednom kaže da mi domaći u ovom našem selu BG ne govorimo o ponižavanju u sportu. Takvo nam je kućno vaspitanje.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter