0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JURICA GOLEMAC: ‘Imali smo nedopustive greške! Čestitam Zvezdi!’

Objavljeno: 23.01.23 u 22:50

Važna pobeda za crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde večeras su od 18 časova dočekali ekipu Cedevita Olimpije u okviru 16. kola Admiral bet ABA lige‘Crveno-beli’ su ovaj meč dočekali kao lideri regionalne lige, a vrlo sigurno čuvaju tu poziciju, s obzirom da su slavili sa 100:95 i tako dobili još jednu utakmicu u nizu  kada je u pitanju regionalno takmičenje.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničkog sastava, ujedno i aktuelnog šampiona ABA lige, bio je argentinski plejmejker Fakundo Kampaco. Popularni Faku završio je meč sa 19 postignutih poena, dok je Ognjen Dobrić dodao 18.

Nakon utakmice medijima se obratio trener Cedevite,Jurica Golemac. 

– Čestitke Zvezdi, imali smo svoje šanse, na kraju zbog nedostatka rotacije i energije, napravili smo neke greške koje su nedopustive za kraj utakmice, i dozvolili smo Zvezdi da dođe do pobede, iako smo bili u situaciji da im poremetimo planove – kazao je Golemac i dodao:

– Pa mislim da su bile otvorene trojke, Zvezda je igrala „switch“ odbranu, širili smo, imamo dobre šutere. Promašili smo pet ili šest otvorenih šuteva, na kraju Jeremić čist šut za priključak, uzimaš ono što ti protivnik da. Mi smo šuterska ekipa, nikad im nisam rekao da ne šutiraju.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter