0
Evroliga

Head coach Dejan Radonjic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANATINAIKOS NA KORAK OD BOMBE: Nesuđeno pojačanje Crvene zvezde stiže kod Dejana Radonjića!

Objavljeno: 23.01.23 u 14:11

On bi mogao da sačuva mesto crnogorskom stručnjaku

Prema pisanju grčkih medija, Panatinaikos bi u narednim danima mogao da obezbedi kapitalno pojačanje i to sa NBA pedigreom.

Reč je o Šabazu Nejpiru koji je u svoje vreme bio prava zvezda NCAA (koledž liga), a potom je izabran kao 24. pik na NBA draftu 2014. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Košarkašima Panatinaikosa ne ide baš najbolje u Evroligi ove sezone, ekipa je na donjem delu tabele sa vrlo malim šansama za plasman u Top 8.

Nadam se da ćemo imati sa nama novog igrača već ove nedelje. Pronašao sam ga, postoji jedno ime na listi, nadam se da će uskoro biti sa nama – rekao je Radonjić .

Inače, upravo se Šabaz Nejpir letos pominjao kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali do realizacije tog posla nikada nije došlo.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter