0
Evroliga

from left Facundo Campazzo, Nemanja Nedovic, Ognjen Dobric and Filip Petrusev celebrate during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and AS Monaco at Aleksandar Nikolic Hall on January 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VAŽNO GOSTOVANJE ZA ZVEZDU: Žalgiris se nalazi u odličnoj formi – evo gde možete pratiti okršaj!

Objavljeno: 20.01.23 u 12:20

Biće sigurno veoma napeto!

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet večeras od 19 časova gostuju ekipi Žalgirisa u okviru 20. kola Evrolige.

Prvi ovosezonski meč ova dva rivala u svoju korist rešili su crveno-beli, 77:73.

Međutim, potpuno je jasno i kada se pogleda tabela, ali i trenutna forma litvanskog kluba, koliko težak zadatak čeka Zvezdu. Naravno, dvorana u Kaunasu će biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Momci Duška Ivanovića bi se sa eventualnom pobedom izjednačili sa Žalgirisom koji se nalazi na šestom mestu tabele Evrolige, te je jasno zbog čega je značaj ove utakmice veliki.

U toku jučerašnjeg dana je stigla lepa poruka trenera Žalgirisa, Kazisa Maksvitisa, koji je poručio da ne želi da vidi bilo kakve provokacije za srpski tim, s obzirom da je prošle godine bilo velikih varnica na tribinama.

Utakmicu možete pratiti na Sport Klub 1 televiziji.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter