0
Ostali sportovi

head coach Toni Gerona during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Germany at Spodek on January 15, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

DUGA NOĆ IZA TONIJA ĐERONE: Do tri ujutro se analizirale greške koje su se desile protiv Norveške!

Objavljeno: 20.01.23 u 16:56

Imala je šansu Srbija!

Rukometaši Srbije poraženi su juče od Norveške sa 31:28 iako su na poluvremenu imali prednost. Ovim porazom šanse za prolaz u četvrtfinale su svedene na domen teorije, ali Orlovi žele da na pravi način završe Svetsko prvenstvo.

during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Norway at Spodek on January 19, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

Selektor i njegov tim do tri ujutro su analizirali greške koje su se desile protiv skandinavske ekipe.

Posle podne ćemo predstaviti igračima prikaz njihovih grešaka, kako bi mogli da nauče iz onoga što se desilo od 36. minuta pa na dalje. Takođe, jako je važno oporaviti igrače jer nas već sutra očekuje duel sa Argentinom, a mi moramo da damo 100 odsto u naredne dve utakmice. Svaki gol je bitan i dokle god postoje teorijske šanse, imamo čemu da se nadamo, ali i obavezu da završimo prvenstvo na najbolji mogući način. – rekao je selektor, Toni Đerona.

Rukometaše Srbije već sutra od 15.30 u Katovicama očekuje novi susret, a protivnik će bit Argentina.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter