5
Evroliga

Hassan Martin (R) and Laurynas Birutis during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA STALA U ODBRANU HASANA MARTINA: „Zbog klikova se ugrožava bezbednost našeg igrača!“

Objavljeno: 19.01.23 u 14:09

Oglasili se.

Ne može mirno sa Crvenom zvezdom Meridian Bet ovih dana.

Najnovija situacija koja se desila jeste „sukob“ litvanskog novinara Ritisa Visnijauskasa sa Hasanom Martinom na Tviteru.

Naime, litvanski novinar je izneo svoje mišljenje na Tviteru povodom zabrane registracije Fakunda Kampaca i ocenio da je pokret „Free Facu“ sramotan. Usledila je oštra reakcija Hasana Martina, koji je stao u odbranu saigrača i „gifom“ odgovorio Litvancu „Ućuti, je**te!“

Ubrzo, nakon toga, Martin je izbrisao tvit, ali su iz BasketNews-a objavili otvoreno pismo u kojem pozivaju Evroligu i Udruženje igrača Evrolige da istraže neprikladnu poruku košarkaša crveno-belih. Zanimljivo, Martin je okarakterisan kao siledžija.

Hassan Martin Dusko Ivanovic Crvena Zvezda – Mornar, ABA liga Beograd, Srbija, 10.12.2022. Decembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Da stvar bude još više ironična, sam Visnijauskas se oglasio i ogradio od pisma, te poručio da se uopšte ne oseća ugroženo od strane Hasana Martina.

Naravno, Crvena zvezda je reagovala i poručila.

Ne vidimo zašto je stav našeg igrača i podrška saigraču kao odgovor na tvit da je sve oko akcije FreeFacu ’blamantno’ razlog da nam se otvorenim pismom ’targetira’ igrač u litvanskim medijima. To što ima svoj stav, koji mu nije nametnuo niko iz kuba, ne znači da treba da se vodi kampanja protiv njega, kao i da ’BasketNews’ traži klikove i ugrožava bezbednost našeg igrača i američkog državljanina. – stoji u saopštenju crveno-belih.

Sve ovo se dešava uoči susreta Žalgirisa i Crvene zvezde u Kaunasu, a meč je izuzetno bitan u borbi za Top 8 Evrolige.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

2
1

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter