19
Evroliga
Nebojša Čović

Nebojsa Covic KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ZORAN SAVIĆ TUŽAKA ZVEZDU U EVROLIGI’: Nebojša Čović otkrio svoja saznanja – Iza slučajeva Kampaco i Topić po njegovim rečima stoji sportski direktor Partizana!

Objavljeno: 18.01.23 u 14:46

Nastavlja se rat na relaciji ‘večitih rivala’.

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović gostujući na televiziji ‘Hepi’, govorio je o aktuelnoj situaciji u klubu. On je došao do saznanja da iza većine nedaća koje su se desile klubu u poslednje vreme, stoji sportski direktor Partizana, Zoran Savić.

 

‘Pojavilo se nešto što je odvratno. Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi. Time pokušava da troši našu neregiju. Neće da je troši. Mi smo napravili određeni propust. Ništa lažno nismo prezentovali nego sporazume da će naše obaveze da budu izmirene do 30. decembra, što je Zvezda i uradila. Nema kluba u Evroligi kojeg ne možemo da pobedimo i nema kluba koji ne duguje. Kako može da te nealizira komisija ako duguješ sedam miliona evra za porez. Nas tužaka Zoran Savić oko Kampaca i Topića.’ – rekao je Čović i potom dodaje:

Facundo Campazzo Crvena Zvezda – Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

‘Nama to javljaju klubovi iz Evrolige, nama – upravi i stručnom štabu. Mi ćutimo, kakav je to pristup.. Tek mi je juče postalo jasno kad sam video kako Glikman objašnjava amnestiju. Neću da gubim eneregiju, pogrešili smo, plaćamo svoju grešku, tražimo samo da budu isti prema svim klubovima i čekamo 28. februar.’ – zaključio je prvi čovek Crvene zvezde.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

14
17

19 Komentara

  1. Sramota od strane malog savića,koji je nekada bio solidan igrač.E…..moji franjevci….ni to vam neće pomoći da ponovo dobijete sledovanje,kao što ste ga dobilli u duploj dozi pre izvesnog vremena.Napred Zvezdo….

    5
    5
    Odgovori
    • I sve što kaže Ćoki to je istina , uvek mu je kriv Partizan . Poštujem zvezdu ali čović je najveće zlo naše košarke .

      3
      1
      Odgovori
  2. E….moji franjevci,ni to vam neće pomoći da ponovo dobijete ćušku,kao što ste dobili duplo sledovanje pre izvesnog vremena.

    3
    5
    Odgovori
  3. Za Kampaca ne znam, ali za slucaj Topic ste ispali nevidjeni idioti. A kada neko to vidi zaista misli da bukvalno sve mozete da zeznete. Umesto gostovanja po medijima bolje ispratite dokle traje registracija i slicne stvari.

    5
    3
    Odgovori
  4. Znači Čoki, pošto je Savić toliko moćan, Partizan osvaja Evro ligu. Ti si veliki licemer i kriminalac, da je pravde i zakona tebi bi mesto bilo iza rešetka, znamo gde si bio i kojim poslovima se bavio, nije mi jasno kako ti uopšte spavaš? .

    17
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter