0
Evroliga

Aleksa Avramovic (R) and Karlo Zganec (L) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

AVRAMOVIĆ PRED VALENSIJU: ‘U ritmu smo – Idemo tamo u dobrom raspoloženju!’

Objavljeno: 18.01.23 u 14:23

Igrači Partizana željni su osvete nakon što su u Areni doživeli poraz od ekipe Valensije.

U 20. kolu Evrolige, Partizan će u četvrtak, 19. januara od 20:45 igrati protiv Valensije u istoimenom gradu. U sutrašnji duel timovi ulaze sa identičnim odnosom od po devet pobeda i deset poraza, s tim da je Valensija, u prvom odmeravanju snaga sa crno-belima, nakon produžetka došla do pobede u Beogradu.

Kevin Ferrell and Aleksa Avramovic (L)
Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 11.12.2021
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Aleksa Avramović nije igrao u prvom duelu sa Valensijom, a pred sutrašnji meč kaže:

„Posle pobeda protiv Baskonije i MZT-a idemo tamo u dobrom raspoloženju. Želja nam je da se spremimo što bolje. U ritmu smo, odiglali smo prethodne dve utakmice dobro i hajmo da pokažemo da na gostujućem terenu možemo da odigramo dobro kao kod kuće. Valensija nam je ostala dužna od prošlog puta kada smo izgubili posle produžetka, kada smo imali sve konce u svojim rukama. Znamo šta su im vrline i mane, španska ekipa koja trči veoma dobro i oslanja se na igru u tranziciji. Idemo da pobedimo“ – istakao je Avramović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter